Get Adobe Flash player

Login email

folder_mail

GDPR

NOTĂ DE INFORMARE

PRIVIND PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL ÎN CADRUL TITANIC S.P.R.L.

 

 

Stimate client,

 

TITANIC S.P.R.L., persoană juridică română, cu sediul în Târgu Jiu, str. Siretului, bloc 17, Parter, judeţul Gorj, înmatriculată la Registrul Formelor de Organizare al U.N.P.I.R. sub nr. RFO II-0206/2006, având cod de identificare fiscală RO20570340, e-mail titanicsprl@yahoo.com, prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal, prin mijloace automatizate şi manuale.

Prezenta notă de informare se completează cu Politica de prelucrare a datelor cu caracter personal în cadrul TITANIC S.P.R.L. şi cu dispoziţiile legale în vigoare şi poate fi revizuită de TITANIC S.P.R.L., la anumite intervale de timp, însă nu va crea condiţii mai puţin favorabile clienţilor, din punct de vedere al prelucrării şi protecţiei datelor cu caracter personal. Clienţii vor fi anunţaţi în mod corespunzător, dacă apar astfel de modificări.

Începând cu data de 25 mai 2018 a devenit aplicabil Regulamentul nr. 679 din 27 aprilie 2016 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date (Regulamentul general privind protecţia datelor – RGPD).

Primiţi această informare în baza relaţiilor comerciale între societatea noastră şi dumneavoastră, prin care ne-aţi indicat datele dumneavoastră personale.

Vrem să vă asigurăm că păstrarea în siguranţă a datelor dumneavoastră personale este deosebit de importantă pentru societatea noastră. Datele dumneavoastră personale, pe care ni le-aţi oferit prin relaţiile comerciale existente sau viitoare, sunt întotdeauna păstrate în siguranţă. De asemenea, dorim să vă informăm că societatea noastră se află în plin proces de conformare şi implementare a RGPD.

TITANIC S.P.R.L. (denumită în continuare Societatea noastră) colectează, prelucrează şi arhivează datele personale ale clienţilor săi, în conformitate cu prevederile legale în materia prelucrării datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, în conformitate cu prevederile legale privind societăţile comerciale, precum şi în conformitate cu prevederile legale privind Codul muncii, respectiv prevederile legale privind organizarea contabilităţii în România.

În Politica de prelucrare a datelor cu caracter personal veţi regăsi: scopurile şi interesele legitime pentru care societatea noastră prelucrează şi arhivează datele dumneavoastră personale; temeiul legal pentru colectarea şi procesarea datelor dumneavoastră pentru fiecare din scopurile menţionate; categoriile de destinatari către care, conform legii, pot fi divulgate datele cu caracter personal colectate; situaţiile în care sunt păstrate datele personale; drepturile pe care le aveţi în ceea ce priveşte datele dumneavoastră personale.

Pentru orice informaţie, întrebare sau sesizare privind protecţia datelor personale, vă rugam să ne transmiteţi un email la adresa titanicsprl@yahoo.com sau să ne contactaţi la sediul societăţii noastre.

 

TITANIC S.P.R.L.

Asociat coordonator,

Bârhoată Ana

Telefon: 0766316153